dilluns, 2 de juliol del 2012

VALLMAR 2012

1ª Edició de la Vallmar, una cursa de muntanya de 30 km amb aproximadament 1200m de desnivell positiu que se celebra a Granollers amb final a la platja de Mataró, i a l´any següent a       l´inrevès.
Al tenir-la a la volta de la cantonada no podia perdre l´oportunitat de fer-la, i així ho he fet junt amb el Jordi Bosch i més companys de la unió ciclista les Franqueses.
També ens hem retrovat amb vells coneguts del CNG i excompanys de club, com el Dan, la Núria Lauco i el Paco.
Els primers kilòmetres són bastant ràpids, cosa que fà que surtin els 7 primers kms a una mitja de 4:15 aproximadament, i tractan-se d´una cursa de muntanya de 30 km és bastant ràpid i arriesgat si no es vol petar després.
A partir del 7 la cosa comença a pujar i a pujar passant per Òrrius, on baixa una mica i després torna a enfilar-se la cosa cap al Castell de Burriac on finalment ja baixa cap a la riera d´Argentona i la platja.
La veritat es que el circuit és un circuit on es pot corre gairebé tota l´estona, a excepció d´un parell de pujades amb massa desnivell que potser només estàn a l´abast d´uns pocs el corre per allà.
Per lo tant no és excesivament un circuit tècnic, fet que propicià la participació de molts corredors d´asfalt.

L´unica part negativa que li trobo, és desde el km 26 al 28 els 2 kms que s´havien de correr per la riera i era sorra de platja pura i dura, de la que literalment t´enfonssaves.  
Per lo demés va ser una cursa molt ben organitzada per part de Camp IV, els quals felicito.Tant els avituallaments, com la senyalització i l´arribada a meta amb jocs pels més petits, obsequis i menjar per a tots.
Per lo que als temps es refereix estic content, vaig fer la posició 43º amb un temps de 2h41min a 30min del primer classificat.El meu company d´equip Jordi Bosch 2h46min.
I la primera dona, la excompanya d´equip Núria Lauco amb 3h00min.
Próxima cursa la mitja per relleus de Mataró que ja és tot un clàssic per a nosaltres (Serrano-Bosch-Cantó)...i la propera de muntanya tornem a fer la Taga EVO 2040 i al Octubre la Puigsacalm Extreme Mountain Marathon de 42km amb 6000m de desnivel.

1 comentari:

Jordi Bosch ha dit...

Ets una màquina!!! Encara que no estigui entrenat, ja tinc ganes de fer la taga2040 i la marathon extreme mountain!!! ��