diumenge, 18 de novembre del 2012

CANOVES-CASTANYER D´EN CUCH + ELS 10 DE LES FRANQUESES

Avui juntament amb el J.Bosch, l íntenció era anar al Montseny a fer una tiradeta llarga de trail running.La classica pujada de Cànoves al Sui i baixar que sortirien uns 21 kms.
Però em començat a pujar ja plovent desde Cànoves i al arribar al Castanyer gros d´en Cuch hem fet mitja volta, ja que la pluja començava a apretar i no portavem cap tipus d´impermeable.
Les sensacións han estat força bones, ens estem acostumant als forts desnivells.
Per lo tant ens quedem amb uns 11 km aprox. i fent només mitj entreno del previst.
El tema es que al arribar a Les Franqueses ja no plovia i estaven a punt de començar una cursa de 10 km, els 10 de Les Franqueses, i tot i que no tenía dorsal, sentin-ho molt per l´organització, ja que era una cursa benèfica, he pres part de la sortida.Ho sento, no n´he pogut estar de no participar i més veient l´ambientillo i totes les cares conegudes del CTG i d´altres veïns de Les Franqueses.
La cursa en sí era dureta,  no era un deu mil planer ni molt menys...ens ficaven per diferents camins amb pujades i baixades constants tan d´asfalt com de pista.
Al passar per gran part de corró d´avall, havia bastanta gent animant, cosa que s´agraeïx, i més quan els coneixes ja que som tots veïns.
Durant la carrera he fet grupet amb el Llorenç (Llure) i el Sergi Saez, els dos del CTG i antics companys d´equip.
Em portat un ritme bó tots tres junts fins al km 4, que el Sergi s´ha escapat en una de les baixades i ja no l´hem pogut atrapar.
Finalment un crono de 41´30´´ i la posició 62º d´un total de 808 inscrits.
El temps, tenint en compte que no era un deu mil planer, i que venia de fer uns 11 km d´alta muntanya feia 30 minuts, doncs està més que de conya!!
La setmana que ve, Mitja marató de muntanya de Blanes...la Passafred 2012 !!

Salut i kms!!