diumenge, 21 d’abril del 2013

MITJA MARATÓ CAMI DELS IBERS

Primer de tot donar la enhorabona a la organització, per la gran cursa que han organitzat.
Ha estat molt ben organitzada, desde el marcatge de pistes i corriols, als habituallaments, a la bossa d´obsequis per a corredors i un llarg etcètera.
Per ser la primera edició, té un éxit assegurat pels propers anys, i més si fan la mitja i la marató.
Un aspecte que em va agradar molt personalment, va ser el fet de poder-me retrovar amb antics companys del Club Triatló Granollers i alhora conèixer als nous del Spiridon Team.
Apart de moltíssimes cares conegudes de la zona.
M´ho vaig pendre com un entreno de qualitat de cara al ultra trail de Barcelona de 79km que faig el 27 d´Abril a Sitges, i la veritat es que em vaig trovar genial.
Desde el primer moment encara dins del poble de La Roca, s´enfila una pujada adoquinada d´uns 150m amb un desnivell brutal, ja em notava bé, i el meu cap em deïa que avui sería una gran cursa.
Vaig sortir conservador fins al kilòmetre cinc que vaig començar a apretar una mica i poc a poc anar guanyant posicións.
Cap el km nou, es puja per un tallafocs increíble, verdaderament dur, es veien les primeres cares de patiment de veritat...i tenir adalt del tallafocs en Leo Aren (entrenador del CTG), Manel i cia animant com un boig i dient la posició que vas i la gent coneguda que tens per davant no té preu.
Vaig arribar a l´antena i punt més alt en la posició 23º de la general, i durant la baixada (i no tan baixada...jeje) vaig adelantar a tres persones més com el Dan i el Carlos Heredia del CTG que estàn fortíssims!! S´em va fer difícil deixsar-los enrrere.No som competitius, noooooo jeje...
Finalment vaig arribar en 2h3´20´´ i en la posició 20º de la general.Cursa que va guanyar el Javi Delgado del Spiridon Team amb un temps de 1h40´24´´ seguit de Quim Magan i Albert Soley.
En aquesta ocasió el company de fatigues J.Bosch que anava fortíssim, es va haver de retirar un pel abans d´arribar a l´antena per una torçedura de tormell, avui ja està a tope altre cop!!

4 comentaris:

Manolo ha dit...

Muy bien campeón, muy buena posición. Un pulmón muy grande. Saludos!

Manolo ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=kc8FrQURGtg

Minuto 3:23

JordiCantó ha dit...

Gracias Manu!! Gran enlace tmb, ahí chupando camara jaja...

JordiCantó ha dit...

Gracias Manu!! Gran enlace tmb, ahí chupando camara jaja...