dimecres, 1 d’octubre del 2014

CICLEPIC BCN 140 KM

Primera cursa cicloturistica que faig i amb un molt bon sabor de boca.
La cursa sortia desde les piscines Picornell de Barcelona i el recorregut a fer era una ruta circularde 140 kms que anava desde Barcelona cap a Castelldefels, fins aquí tot plà completament i començem a patir per aguantar el ritme impossat desde el principi a mitjes de 38 km/h.
Arribem a Castelldefels i amb això el primer avituallament per tal d´agafar forces per a pujar el Rat Penat.
El Rat Penat és un port de muntanya de lo més exigent que podem trovar a Catalunya, fà 6´2 km i amb un  
9´3 % de desnivel mig, amb puntes de fins a 23% al mirador de Puig del martell.
Un cop coronat el Rat Penat ja ens fiquem cap al Penedés atravessant tot el Parc Natutral del Garraf, una zona molt pobre en vegetació però maca en conjunt per anar disfrutant a sobre la bici....aixó sí, són uns kilòmetres amb un asfalt força dolent fins arribar a Olivella.
A partir d´aquí la cursa ja s´ha estirat i ha possat a cadascú al seu lloc, i ens trobem amb una carretera plena de tobogans fàcils passant per Vilafranca, Guardiola de Font-Rubí, Plà de Penedés, Olesa de Bonesvalls i Vallirana.A partir de Vallirana i essent el kilòmetre 114 ja tot era baixada rapidíddima fins a Hospitalet on era l´arribada.
Aquesta cursa la vaig fer acompanyat del Carles Serrano que dos setmanes abans havia fet l´IronCat i junts començavem la preparació del Ironman Barcelona d´Octubre, i la varem finalitzar amb un temps de 5h04min i una mitja de 27´96 km/h.

1 comentari:

Jordi Bosch ha dit...

Encara tens aquest blog? Actualitza'l!!!!