dilluns, 6 d’octubre del 2008

XX TRIATLO OLIMPIC DE BARCELONA





Bones companys...després de recuperarm-e del triatló faré una petita crónica del primer olimpic de la meva carrera esportiva.

Primer de tot dir q ha sigut una pasada compartir linia de sortida amb Ivan Raña, tot un mite del triatló espanyol.









A les 05:15 primera transició, del llit a baixar al gos, esmorçar una barreta energética, a buscar al Jordi Bosch i cap a Barna.Arribem de nit a les 06.15, som els primers en entrar a boxes, pel que de temps anem sobrats, fem tots els preparatius, neopré possat, 4 fotos i cap a la sortida...bueno, després d´un hora i quart esperant dintre de l´aigüa es dignen a fer-nos sortir.



El primer segment força bó, per sort aquet cop no m´han saltat les ulleres de ningún patadon ni res similar, i acabo els 1500m amb un temps de 27´17´´, transició llarga fins arribar a la bici, hem trec el neopré q la veritat es q m´ha costat lo seu xq no tenia força a les mans, i al klm 5 aprox. hem fet un grupet de 5 i hem anat a un bon ritme fent relleus fins a la última recta q tothom volia arribar el primer(tot un clàssic, tothom vol q el vegin tirar més q ningú), total una bici de 1º05´ i una mitja de 36,8 klm/h.Faig una transició lo més ràpida possible i a correr, hem passa el Ramón Cardó a la primera volta, i a la segona el passo jo de nou (la veritat es q ha sigut una fí de carrera molt intensa), també venia com una bala el Sergi Garcia, peró gracies a q es tornava pel mateix camí, "le calat" i no m´ha pogut sorpendre, jaja, he gastat l´última energia q quedava per poder arribar a meta.Total 2º17´18´´...PER MÍ, TOT UNA MARCA!!!!!!!!!




Destacar també el debut del Carles Serrano en distància olímpica, junts anem aprenent i millorant...TE LO HAS CURRAO!!!!




P.D. Li dec una mariscada al J.Bosch que es un crak de triatleta.

8 comentaris:

Lara Rius ha dit...

Et falta afegir: i així que acabo piro a casa a dinar en comptes d'animar els companys! snif...jejeje
Felicitats!

Lara Rius ha dit...

Ets tan friki q li vas fer una foto al despertador abans de llevar-te?? jajajaja

Jordi Bosch ha dit...

jajaja! Bona crónica tiu! No sé com m'ho faig però mai sortu en més de 2 fotos... snif snif...

Felicitats al Serrano!!!

CARLES ha dit...

eeeiiii nanooo felicitatss..y merci por acordarte,jeje bueno k molt be te veo ehh tas fet un camepeon..y nada a seguir a entrenando k ya k debutamos juntos en la olimpica debutaremos juntos en el 1/2IM...A MUERTEE!!!

JordiCantó ha dit...

La veritat es q el vaig haver de trucar, per fer la foto...jaja, s´em va ocorre a les 5.30 amb el pajareo i la vaig fer.Ah, al acabar estava blanc, no vaig ni conduir jo, ho va fer el Bosch, va ser degut q hem vaig fotre dos barretes i tres gels, una barra x esmorçar una altre a les 7, i 3 gels "squeezy" competint.De totes maneres vaig estar fins les 12:30!eh,lara...!!! ;-)

Lara Rius ha dit...

Uuuuiiii...doncs amb tanta barreta i tant gel aniries fi a la tarda jajajaja
Jo a les 12:30 tot just feia la 1a voltaaa!! jiji

ramon cardó ha dit...

Crack!!!!!!!!
Com estem de forts eh!!!!
Em sembla que deixo d'entrenar, pq estem amb lo de sempre ningú entrena però després aneu com motos!!!
Això i começaré a demanar analisis, pq tan de gel segur que es dóping.
Lara, també tinc que disculpar-me de no quedar-me a animar, però al acabar no sabia ni on estva ni que feia a Barcelona a aquellas hores.
La següent cursa només aniré de públic per animar i fer fotos.
Felicitats a tots!!!!!!!

Lara Rius ha dit...

Ja no és només per animar...em volia despedir de la gent i tothom havia fotut el camp! snif...é lo q tieneee estar a la última sortida i ser una mica lentorra...

p.d: puc omplir-te de comentaris?? juju