divendres, 2 de gener del 2009

SANT SILVESTRE CANOVELLES 08´


Bona manera d´acabar l´any, corrent la popular Sant Silvestre.En la seva 2ª edició la de Canovelles ha sigut l´única de totes les curses del dia dels nassos que s´ha fet pel matí.A pesar que era laborable per alguns, ha arribat al tope màxim de corredors.

Per uns canvis d´últim hora la policia local va variar el recorregut sent aquet de 9.6 km, quan havia de ser de 10, per aixó aquets temps tan baixos quan a part de no ser una cursa gaire ràpida hi havia un kilómetre plé de fang.

De crónica poca cosa puc afegir, que m´he trobat força bé i que he aconseguit el temps que tenía previst.

Erem nou membres del Triatló Granollers, i els temps van anar així...
36´31´´ Aureli
37´11´´ J.Cantó
37´40´´ J.Bosch
41´27´´ Paco
41´59´´ C.Serrano
44´40´´ Ismael
54´56´´ Glória
1º2´30´´ Yolanda
1º2 31´´ Roger

Cal recordar que el Carles Serrano venía de fer les 6 hores de resisténcia de Bcn, classificant-se 4º de la General per davant de noms coneguts com Robert Mayoral.Enhorabona campió!!!

2 comentaris:

Jordi Bosch ha dit...

M'ho he pasat de conya!!! Molt bona cursa Cantó... Haurem de veure si tires igual en una cursa de més distancia... hahahaha... ;-)

Salut!

Carles Serrano ha dit...

eeeiii amicc FELICITATS PER EL MARCON!!!BENU A TU TAMBE JORDI BOSCH..VAYA MAKINAS,jejeje ARA ESPEREU K EM RECUPERI DEL REFREDAT Y DEL 65KM Y EN VEUREM DE APROP..jeje A SEGUIR ENTRENAN MOLT EHH(benu millor no entreneu molt k aixi os guanyo)FINS AVIAT FIERAS!!!!Y BON ANY