diumenge, 26 de juliol del 2009

ZOOT TRIATLHON SERIES BCN

Avui s´ha celebrat el triatló de la Vila, el més multitudinari d´Espanya amb més de 1600 triatletes en aquesta edició.El triomf se l´han emportat els germans Godoy del CNB tant en categoria masculina com en femenina.
El CTG ha tingut una molt bona participació amb uns 13 triatletes, i per equips masculins ens hem clasificat en una 18º posició de 46.
Pel que respecta a mí he fet una bona natació amb un parcial de 13´42´´, sortint el segon del club per darrera del Nacho.Surto el 50º del aigüa.
T1 ràpida i sense problemes i començem la bici en un grupet de 6 que poc a poc anem agafant gent i cada vegada el grup més gran però els que donem els relleus sempre sóm els mateixos 6 que partiem d´inici junts.Acabo amb un parcial de 30´38´´ i adelanto de la 50º plaça a la 38º, cosa que em sorprén bastant.
L´últim corre ha sigut on m´ha passat factura el tirar tant en bici, en el primer kilómetre ja m´havien adelantat els 20 triatletes que havia superat en el tram de bici, es el que té no fotre ni un relleu i pegar el pal a l´últim corre.Aixó té un nom, ma...........
Parcial de 20´28´´, per sota dels meus temps de carrera.
Al final he acabat el 58ºdels de la primera sortida de federats, que al juntar amb les altres sortides es converteix en la 65º posició de la general.
Content per haber millorat 5´15´´ respecte al mateix triatló però de l´edició passada.I intentant que l´any que bé pugui acabar-lo millorant marca respecte aquesta.

3 comentaris:

HOLA ha dit...

venga entrenar....y venga entrenar.....jejeje, dedicate a nosotras hombreeee....
muaks crack.
;-)

Jordi Bosch ha dit...

Ben dit Naia!! hehe...

Veig que avances ràpid guapa!

Jordi Bosch ha dit...

Actualitza el teu blog marica