dimecres, 16 de juny del 2010

SUBCAMPIÓ DE L´IRONTRAIL 2010

Increible 2ª posició de la general del Triatló Illes Medes-Montgri 2010.La veritat es que anava amb la mateixa idea que vaig a cada cursa d´anar a passar-ho bé independentment del temps i posició.Aquest triatló era de muntanya, cosa que feia encara més difícil una bona posició, i no va ser així....en el primer nedar eren 1800m amb un mar en calma, vaig fer un temps de 28min i la posició 10º de 123.

En aquet triatló no hi han transicións, per lo que es pot recuperar una mica, pendre algun gel i a corre 12.5 km per muntanya amb un inici amb unes 300 escales i a partir d´aquí començava la montanya pura i dura amb 600 metres de desnivell positiu.
Vaig recuperant posicións i faig la posició 9º de 184 amb un temps de 1:18:44 a 9 minuts del campió de Catalunya de curses de muntanya i a 11min del campió del món de curses de muntanya al 2006.
Per últim vem fer un circuit de BTT de 15 km super técnics amb trialeres amb molta pedra solta i estretes.Sabent que havia fet molt bé en el nedar i en el corre, habia de fer una molt bona marca en bici per optar a pódium.Vaig sortir a tope per acabar apretant, jeje......posició 10º de 101 amb un tems de 49:57, cursa que va guanya David Alzina a 6 minuts i Agustí Roc a 5 minuts.

En la suma dels temps ja que hi habia gent que només feia una de les tres disciplines, doncs he fet la 2ª posició, la 1ª per l´Agustí Roc i la 3ª per Víctor Garanto.
Aquet es el meu primer podi d´una general i el meu segon podi ja que vaig fer un en duatló l´any 98´ però de categoría, mai de general.

Tot aixó es gràcies als entrenos que junt el company de club Jordi Bosch, 11º de la general ens fem día a día ......

Destacar tots els companys del CTG que hi anavem com el Jose Marín, David Sandoval "un toro", Ricard Reyes, Joaquim Reixach...enhorabona a tots... 

1 comentari:

Jordi Bosch ha dit...

enhorabona mindundi!!

Es un plaer (ohhhhahhhmmmm...) compartir entrenos amb tu, així com les graelles de les curses!!! ;)

La liarem!!! jaja!