dimecres, 7 de juliol del 2010

XM SALOMON SERIES ESPOT-GRAN PALLARS

Ens llevem a les 03:30 am, hora que encara no estàn ni possats els carrers, mig dormit em passa a recollir el Jordi Bosch i 3 hores i mitja de cotxe fins arribar a Espot.
La veritat es que independentment de com ha anat la cursa (per dir-li així), ha valgut la pena el viatje per a conèixer els paratges del Pallars Sobirà, pobles com Sort, Rialp, Llavorsí en el qual em dinat i Espot que em fet el duatló.
A les 7:30 ja estavem allà, i començen els problemes, com sempre ens apuntem a un bombardeig sense preocuparnos gaire en les normes de la cursa, i en aquesta estava prohibida la participació sense un tallavents per el tram a peu, ja que en qualsevol moment podía haber-hi un canvi de temporal.I més un día així que plovia amb intensitat a escassos kilómetres d´Espot.Jo anava "de verano", amb uns pantalons d´atletisme Nike i una samarreta de tirants, sort que el Jordi portava un polar i m´el va deixar.Evidentment em vaig fregir de calor a la bici, i a la transició ja la vaig deixar a boxes.
El que es la cursa la portavem mig entrenada ja que últimament estem fent més muntanya del que normalment solíem fer...per fí acabarem un duatló d´alta muntanya sense agulletes durant una setmana seguida!!!
Ara, el ritme de cursa ha sigut sense masses preses, per començar a la bici ens vem possar a última fila, i al corre (caminar) varem anar tota l´estona junts i ens ho varem pendre com un entreno, més que com una competició.
Parant tot el necessari a les transicións que només ens faltava la tapeta de braves i la mitjana.
En total em fet un temps de 3º47´.

Salut i Kilómetres!!!!

2 comentaris:

Lara Rius ha dit...

aaaaiii que monoooooss!!! sembla que aneu de la maneta!

JordiCantó ha dit...

No ho sembla, anavem de la maneta.El Jordi es la señorita Rottenmayer i jo la Heidi....