dissabte, 4 de desembre del 2010

TRAIL RUNNING CEC COLLSEROLA

Últimament estic bastant aficionat a les curses de muntanya, i aquest cop he tornat a repetir a Collserola, 18 km per muntanya sortint desde l´Universitat de Barcelona, allà al costat del Frankfurt Pedralbes.
El començament ha sigut matador, es pot dir que m´ha trencat totalment, eren 5 km tots de pujada desde la sortida fins l´antena a dalt de tot ja de la muntanya de Collserola.A partir d´aquí tot ha sigut més assequible amb tobogans que et donava per a recuperar.
Finalment he fet un crono de 1h31min i bastant decepcionat ja que veig que día a día noto més aquet any sabàtic que m´estic prenent.
Per a recuperar aquet any haurém de mirar cap a la 2ª edició del EXTREM MAN 2012 de Salou, triatló de distància Ironman que m´està cridant molt l´atenció. p)
També destaco el carrerón del meu cunyat del Running Les Planes que s´està possant les piles com mai i ha quedat a només 7 minuts de mí.

3 comentaris:

Jordi Bosch ha dit...

Quants kg van? jaja!

Jordi Bosch ha dit...

Volem fotos i crònica de la sant silvestre de Canovelles que vas fer!!!! (jajaja... )

JordiCantó ha dit...

Ja tens la cronica mindu.....el que hauríes d´ahaber fet es venir a fer-me de llebre i no quedar-te a casa com un mandril!!!!