diumenge, 11 de març del 2012

IV DUATLÓ CIUTAT D´IGUALADA

Comença la temporada de duatlóns de carretera, per fí...he patit molt amb els dos de muntanya i ara toca patir a la carretera.També senyal de que els triatlóns estàn a la cantonada!!!
Ens vem aconseguir juntar tres amics i triatletes, Serrano-Bosch-Cantó amb els que comparteixo entrenos sempre que puc.
És un duatló de distància sprint 6-18-3, on el circuit de corre a excepció de les dues voltes i mitja que feiem només començar a una pista d´atletisme, tot el reste era un cros ´puro y duro´.
Només començar en el primer corre ja vaig veure com aniría la cursa.Són curses les quals es comença a tope per acabar esprintant, i després del gran parón que vaig fer, costa fer uns bons temps.
Vaig fer tota la primera volta amb un excompany d´equip, el Jordi Miró, i a la segona volta ja no el vaig poder seguir.26´18´´ va ser el temps del primer parcial.
Transició ràpida, aquí si que no puc dir que he perdut pistonada...agafem la bici i 18 km els quals la meitat eren de pujada i després tornada pel mateix lloc.
Només sortir de boxes ja veia al company d´equip, el Jordi Bosch, el qual m´havia  tret 24 segons del primer corre i abans d´arrivar al km 2 ja el vaig poder agafar i vem fer un grupet maco de bici, el qual es va trencar a falta d´un km per arrivar al km 9 que acabava la pujada i començava tota la baixada fins al 18.
En aquest pal va ser on el J.Bosch em va agafar distància junt amb el reste de grup i vaig fer la tornada tot sol (es el que hi ha quan no es fan sortidetes en bici).
Em va sortir un temps de 35´32´´ i una mitja de 30.5km/h.
I l´últim corre com sempre les cames es resenteixen d´aquesta transició de bici-corre i hi han díes que responen millor que altres.Era una volta al circuit de cros i vaig fer 12´38´´ el qual va ser el meu pitjor parcial dels tres.

En total vaig fer un crono de 1:14:18, no puc dir que estic content amb el temps però tampoc se li pot demanar més a la situació.L´objectiu es estar en bona forma pels triatlóns.

En dos setmanes vaig a Castellfollit de la Roca ha per un altre duatló de carretera de distància sprint, el qual es bastant durillo el segment de bici.També anirem tots tres a competir...ens viem!!!

1 comentari:

Ismael ha dit...

Ey maku, me alegro saber de vosotros, haber si coincimos en algun duatlon...