dilluns, 5 de desembre del 2011

II DUATLÓ DE MUNTANYA DE VALLDOREIX

Havia de treure la pols a la bici i vaig pensar...m´apuntaré a Valldoreix haviam que...
En principi era un duatló de muntanya, que ha acabat sent més un de carretera que altre cosa.
5.4run-14btt-2.7run, aquestes eren les distàncies, el corre era tot pujades i baixades però tot en asfalt i per urbanització, i la bici eren dos voltes de 7 km en un mix de terra-asfalt també en gran part per urbanització.Increíble però cert, tot i estar als peus de Collserola, que podien haber fet un circuit perfecte per pistes inacabables, doncs han fet aquet circuit que no ha deixat content a ningú.
I no només a descontentat a la gent pel circuit, sinó per l´organització, estava molt mal senyalitzat ja que s´havien de fer bucles i vuits passant varis cops pel mateix punt, i si estigués ben senyalitzat doncs encara, però les instruccións que donaven en comptes d´ajudar l´únic que feien era desorientar i liar més als participants.D´aquí que molta gent a fet menys en el circuit de bici, i d´altres com l´Albert de CTG i excompany d´èquip doncs hagi fet mitja volta més en bici fet que li fà tirar pels terres tota la cursa.
A mí personalment m´ha anat força bé, tot i que jo no sóc de duatlóns de muntanya (no toco mai la btt), però al no ser un circuit exigent ni llarg doncs amb el corre he compensat.
Tot i així lluny del meu millor moment de forma de temporades anteriors.
La cursa l´ha guanyat el Pau Zamora amb 52´07´´, el seu germà Marcel ha fet cinqué darrere d´Andrès Barbero, i el crak del Rafa Espinar finalment dotzé amb 57´09´´.
Jo el 62º amb 1º5´50´´, i primera cursa amb el nou club, l´Unió Ciclista Les Franqueses.
CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS

3 comentaris:

Andrés ha dit...

totalment d'acord amb tot el comentat... molt liós, perillós amb els les creuades que es feien al "vuit" en bici, jo personalment també vaig fer menys en bici, com els de davant i amb els que jo anava i molta gent amb qui vaig parlar, ja que els controls en algun desviament pintat a terra ens cridaven que NOO!!! i ens obligaven a tirar cap a un lloc on s'hi creuava una riera seca. LA veritat que una pena no aprofitar tota la muntanya que tenen per allí. PEr altra banda, amb el que es paga en un duatló sent federat, i molt més sense ser-ho, no hi havia avituallaments durant la cursa (o jo no els vaig veure..., en acabar, vaig agafar un refresc, quan vaig tornar només hi quedava taronges, a la bossa que varen donar no s'hi varen capficar gaire... si volen entrar a formar part del circuit de duatlons com diuen en algunes notícies escrites, crec que tenen molta feina a fer...
Per cert, el 4rt vaig ser jo!jejje en Marcel va fer 5è!
Salut!

JordiCantó ha dit...

Rectificat company !! ;)

Andrés ha dit...

jejejje no calia, però "para una vez que quedo delante"... apa, ens veiem pels duatlons!a cuidar-se!