dimarts, 28 d’abril del 2009

DUATLÓ DE VIC + HIPOTERMIA


Si una hipotérmia es considera no tenir tacte, moviments lents, gens de ganes d´acabar, i uns tremolors durant més de mitja hora a tot el cos q feien mossegar-me la llengüa, doncs també es pot dir q la he patida.
Hem trobava perfecte, he corregut bé, i amb la bici ràpidament he anat recuperant posicións, tot marxava bé, fins q ha començat a ploure...eren molts km en carreteres estretes, amb tràfic obert, i mal asfaltades, i quan més plovia era a la baixada de 10 km seguits, per lo q durant aquets km no pedalejes, estàs quiet i a sobre super lent per seguretat.He vist al Carles del Reus Ploms amb els mossos q el tapaven amb la jaqueta i he pensat q aixó podia acabar malament, si no he parat a cualsevol casa com molta gent parava a q els calentéssin, ha sigut x q al anar sól amb bici tota la baixada la veritat es q no m´atrevia, i pensava q potser seria pitxor ja q estavem rodejats de bosc i ens mullariem igualment.
Els últims 5 km ja he deixat gairebé de pedalejar i m´ha adelantat força gent, aquí ja estava amb tremolors per tot el cos incontrolables q la gent a les rotondes flipava.Al arribar ni em podia treure el casc, ni possar les bambes, quan ho he aconseguit he mirat de corre però res, he parat i els pares del Carles Serrano m´han donat les claus del cotxe hon m´he tancat durant més de 30 minuts fins q s´em paressin els tremolors.
Altres ctg´s com l´Aureli s´el van trobar a la cuneta tremolant i el Leo i el Paco van calentar-lo fins q va haver ser atés per l´ambulància.
El Marc Rius va parar, el van ficar al maleter d´un cotxe i posteriorment el van portar a una casa propera q donava la casualitat q hi havia un altre corredor.
El Leo, Sara i Jud van acabar el circuit dins el cotxe escombra.
Evidentment hi van haber companys q van tenir sort i no els hi va afectar tant, i van poder acabar com el Rafa Espinar, Carles Serrano, Josep Martí, David Alarcón, Enric, Roger Farnés, Paco, David Sandoval, i segur q m´olvido algú més.

1 comentari:

Jordi Bosch ha dit...

Una carrera per apendre!!! ;)

Salut!


Jordi Bosch