diumenge, 18 d’octubre del 2009

X TRIATLÓ SPRINT VILANOVA I LA GELTRÚ

Després d´una llarga temporada competín en varies modalitats diferents, acabem a Vilanova fent l´últim sprint...Comença a fer fred pel matins i a fer pal aixó de possar-se a l´aigüa a les 8 de matí, uffff quin pal...
El que si que s´ha de dir es que l´aigüa estava a 22º, per lo que no estava gens freda, i fins i tot prohibit el neopré.
Bueno, parlem de la cursa...com sempre al nedar intento sortir amb els de davant per tal de no haber d´adelantar a molta gent, millor que els maquines m´adelantin a mí, i així poder agafar un bon grup de bici.
A Vilanova la bici es fà en un circuit bastant planer, el que facilita el anar amb grup, i així ho vaig fer, total de natació 13´35´´, i de bici 35´10´´ a una mitja de 34,12 km/h.
L´últim corre més bé del que creia de principi, he aguantat bastant bé i els 5 km els he acabat amb 18´22´´, total de la cursa 1º7´7´´ i la posició 79º dels 770 finishers.L´any passat vaig fer 1º13´26´´, per lo que he millorat 7´19´´ supossant que són les mateixes distàncies.
La veritat es que es començen a notar els kilómetres acumulats.
Tot aixó fà que el cos em demani una mica de descans i que no arribi a aquets últims tris amb un bon estat de forma...
S´ha de destacar el bon debut del "Llure", l´últim fitxatje del CTG que amb només 14 anys ha acabat el seu primer triatló sprint amb 1º19´8´´ ENHORABONA LLURE!!!!!!!!

1 comentari:

Llorenç López-Urizarna ha dit...

Ieee fieraaa!!! mersi per dedicarme un espai al teu superblog jeje:P

aviam si ens veiem algun duatlooo eh!