diumenge, 15 d’agost del 2010

TRAIL ANETO (MARATÓ)

Grans i noves sensacións hem experimentat a Benasque el Jordi Bosch i jo, dir que anavem a "passejar" per la montanya i com no, hem acabat a gas!! quedant el 32º i 33º de la general i 2º per equips.
Abans de sortir...
Sabiem que sería una Marató d´alta muntanya dura pel seu desnivell positiu acumulat, per ser d´autosuficiencia que ens obligava a portar una motchilla de 3 kl aproximadament de pes contant l´aigüa, i dura també per que ens estrenavem en distància ja que de la mitja de Granollers no habiem passat.
Varem sortir xino-xano mai millor dit, ja que la nostra intenció era apretar a la baixada ja que eren 21 kms de pujada i 21 kms de baixada, amb algunes excepcións...però cap el km 12 i al veure que no ens adelantaba apenes ningú i que ja portavem tots aquets kms guardant la posició, cada cop ens motivabem més pel que també apretavem més ;-) ....
Patínt com c.......
Els últims 2 kms de la pujada deixant el pic del Salvaguardia a la esquerra, eren d´alta muntanya per complet, sense arbres ni ombra i amb molta, molta calor, encara habiem de pujar al Port de la Picada a 2477m...a falta de 500 metres (que sembla poc però pel desnivell eren 20 minuts), veiem baixar al 1º i començem a contar les posicións, cony!!!!  24º i 25º de la general.Evidentment aixó va fer que la baixada fós explossiva!!
Aneto
Píc del Salvaguardia
Anavem omplint els botellins als rierols que morien al riu Ésera i ja ni fotos ni res, super motivats cap aball...fins que vora el km 30, el Jordi Bosch comença a patir problemes amb les bambes i de cames, fet que ens va fer perdre entre 20 i 25 minuts, que es just la diferència que ens va treure la 1ª dona, ja que la baixada la varem fer amb ella durant bon troç fins començar a tenir aquets problemes.
Habiem d´anar parant, fent bastant troç caminant i ens van adelantar uns quants corredors.
Tot i així sóm finishers amb un par!!!!!! quedant els 32º de la general i 2º per equips!!!!!!
L´arribada va ser de pell de gallina, tota la gent de Benasque volcada al carrer animant, ja que arribavem nosaltres dos sols, al ser tanta distància ens distanciavem molt un corredor de l´altre, impressionant!!
Encara ens quedava la dutxa, un parell de masatges que ens van fer, la "pedazo" fideuà que ens varem pegar a Graus ja de tornada i kms i kms de carretera per arribar a les 2.00 am a Granollers....
Per cert, l´any que bé si el treball ho permet, hi tornarém!!!!!!
FINISHERS !!!!