dimarts, 12 d’octubre del 2010

MITJA MARATÓ MUNTANYA COLLSEROLA

Tant aprop que la tenía i mai habia participat...la mitja marató de muntanya de Collserola.
21 km per camins, corriols.....en un entorn fabulós i envoltat de tantíssima ciutat, sembla mentida.
M´ha sortit una cursa genial, he sortit fort des del principi ja que m´imaginaba que al km 2 començaríen els corriols en els que s´ha d´anar en filera d´un, i aixó en una cursa on participaven unes 500 persones doncs es millor apretar una mica al principi per no haber de parar després...de desnivell positiu no hi habia gaire, acostumat a algúnes curses que últimament he fet d´alta muntanya, eren 714 m de desnivell positiu.
Hem fet un grupet d´uns 6 o 7 corredors al capdavant de la cursa i hem anat tirant bastant junts fíns el km 6, just on estava el primer habituallament, després començaba la baixada de 5 km que ja ens hem separat.Del 12 al 16 era pujada forta per corriols i deprés del 16 al 19 bastant planer per pista ample.I al km 19 ja tot de forta baixada fins al velòdrom d´Horta altre cop.

Finalment he acabat en la 12º posició de la general a 9 min del 1º classificat, un marróquí que repetía triomf.
El meu cunyat s´estrenaba en distància ja que ha començat fà poc i ha fet 2h8min i la posició 176º.Ja el tinc viciat!!!!

No tením fotos ja que la fotógrafa va preferir quedar-se dormint.....;p

2 comentaris:

Ismael ha dit...

joer nene por lo que veo te has viciado a las maratones de montaña esta hecho un maquina, hacia mucho queno sabia de ti.

JordiCantó ha dit...

Q tal Isma....pues sí, ens em viciat a aquest mundillo de la muntanya.
Encara que ara estic una mica en stand bye...ens veiem crak!!!