dijous, 6 de gener del 2011

SANSI DE CANOVELLES 2010

Cursa o entreno???
Aquesta és la qüestió... ;p  la veritat es que després de fer un deu mil en 43 minuts no sé si considerar-ho un entreno o una cursa....3 mesos enrrere sería un entreno de qualitat, avui en día una carrera (ufff) fatal!!
Vaig sortir amb l´esperit de sempre, ja que no sé sortir d´altra manera que no sigui a saco al principi per acabar esprintant al final.
Surto amb l´Aureli i el Joan Arànega del club, el primer només sortir desapareix, no veas con el bajito!! i al Joan el vaig poder aguantar durant 2 kms i al començar la pujada de 2 kms plena de fang ja s´em va escapar.
Llavors em va passar el Robert Mayoral i d´altres corredors coneguts dintre d´aquet mundillo.A partir d´aquí vaig haber de baixar el ritme de 3.45 i possar-me a rodar rotllo entreno si no volía acabar patint de valent.
En fí, millor aixó que no haber-me quedat a casa i acabar l´any fent el vago, con un par!!.... ;p

La part bona es que em queden 5 mesos i mig i em posso a preparar l´IM que posiblement sigui l´Extreme Man de Salou 2012.

P.D. Com no tinc fotos de la cursa ja que la dona treballaba, possaré una de la Naia el día del seu aniversari de l´altre día....jeje

Salut i entrenos!!!!!!!!!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Millor una foto de la Naia que no pas teva, és força més maca :p