dimarts, 24 de març del 2009

DUATLÓ CARRETERA DE BCN

Perillós es la paraula amb la qual definiría el duatló sprint de Barcelona.
Perillós pel circuit de bici, un circuit de 4 km el qual s´havia de fer 5 voltes.Per lo que es doblava a la gent contínuament, si a aixó li sumém que al ser Barcelona hi havia gent que s´animava a fer-lo fins i tot amb bici de montanya, doncs podeu tenir una idea de com era el sector de bici.
2 mini-rotondes, 1 gir de 180º i un asfalt durant 1.5 km (7.5 ja q són 5 voltes)molt deteriorat van fer d´aquet segment quelcom perillós, del pelotón que anava jo un corredor del cicles02 al intentar esquivar a un dels doblats va caure quan anavem a 40 km/h, ja es una forta caiguda.
També em va sorpendre la falta d´avituallaments, o d´avituallament, ni tan sóls un de sól hi havia...mai a la vida ni per molt cutre q hagi sigut la cursa m´havia trobat amb una cosa així.
Per lo demés bastant correcte, un circuit de corre pel passaig de la villa olímpica bastant pla i com el día acompanyava donava gust corre.
De CTG´s anavem 6, Quim Reixach, David Alarcón, Adrià Valls q es va retirar per causes que encara desconeixem (explica), Josep Martí, Joan Vivas i Jo.
Desde el primer km fins l ´últim en Quím Reixach i jo vem anar junts, inclús amb el mateix pelotón de ciclisme, ens ho varem disputar tot en l´última recta d´entrada a la meta.En Josep Martí també va acabar amb nosatres, a pocs segons.

Jordi Cantó-------1h 4m 26s
Quim Reixach----1h 4m 33s
Josep Martí------1h 4m 48s
David A.---------1h 6m 34s
Joan Vivas-------1h 8m 50s
Adrià Valls-------retirat en tram ciclista

1 comentari:

Jordi Bosch ha dit...

Bona feina!!! Com es noten els entrenos!!!!

M'alegro un munt!!!! I que continuis així per molt de temps!