diumenge, 28 de febrer del 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DU. PER EQUIPS A EL PRAT

El Campionat de Catalunya de duatló per equips, es pot dir que ha sigut una gran festa...
Sortida a contrarellotje cada minut un equip fins a 79 equips masculins i femenins inscrits.
Del CTG, en un principi erem 5 de masculins i 1 de femení, al final degut a les baixes, ens hem hagut de conformar amb 3 de masculins.
Jo estava en el B, però a últim hora he acabat al A amb verdaderes màquines corrent.
La tàctica d´equip era anar tots junts al primer 5000 a peu, ja que si algú es quedaba despenjat era descalificat, i aquet podía haber sigut jo, per lo tant hem portat un ritme en el que tots estavem cómodes per tal d´agafar la bici tots junts.
A la bici la tàctica era clara, Marc Rius i Jo a morir en la bici, morir en la bici vol dir anar fent relleus només nosaltres 2 i donar tot el que poguéssim com si la cursa acabés en aquet sector, mentre que els altres 3, el Rafa Espinar, Roberto Martínez i Toni Franco anirien chupant roda i reservant-se per l´últim 2500 a peu.
La t2 la he fet bastant més ràpida que els demés, com uns 12 o 13 segons més ràpida, però no m´ha servit de res ja que no m´han deixat sortir de boxes fins que no siguéssim 3, fet que m´ha fet esperar aquets segons a que arribéssin.De no haber hagut d´esperar aquesta ventatge de 13 segons en un 2500 plà, em donaría una mica de ventatge per que m´adelantéssin en els últims 1250 metres (última volta), i no a la sortida mateix de boxes al esperar-los.
De fet no hagues fet falta que el Marc ni jo continuéssim corrents i acabéssim la cursa, però per si algú puntxava en els últims metres habiem d´acabar fós com fós.



equip A CTG
Finalment hem fet un temps molt bó, 59´12´´...i posició 15º de la general.Cursa que ha guanyat l´equip del CNB amb Godoy-Zamora-Hernandez, seguit a 4 segons pel Reus i a 5 segons del Reus el Prat A.


El CTG B i el CTG C, també ho han fet molt bé, es pot dir que hem deixat el pavelló tots ben alt.







1 comentari:

Jordi Bosch ha dit...

Enhorabona!!!!

A seguir endavant!!!!